Az ipari porszűrés minden területén korszerű szűrőanyagokból, speciális gépeken konfekcionálunk szűrőzsákot, táskát, készítünk kompenzátorokat standard kivitelben, vagy igényüknek megfelelően rajz vagy minta alapján is elkészítjük azokat.


Ennek megfelelően ipari varrodánk termékei:

 

SZŰRŐZSÁKOK

 

            Varrodánkban a standard kivitelű szűrőzsákok mellett az egyedi kivitelű: egyik vagy mindkét végén nyitott, acélkarika merevítéssel ellátott, filc- vagy acélkarika peremes, illetve „bepattintós” egyedi termékeket is gyártunk.

 

beolvasás0009aporszürö zsákokbeolvasás0008

 

DSCI0002.JPG   DSCI0004.JPG   

 

DSCI0006.JPG

 

 

SZŰRŐTÁSKÁK

 

            Üzemünkben a standard zsebes szűrők mellett tetszőleges méretű, típusú és zsebszámú szűrőket is gyártunk a megrendelő igényei szerint G3-tól egészen F9-es minőségig.

 

beolvasás0004beolvasás0007beolvasás0006beolvasás0005

 

SZÖVETKOMPENZÁTOROK

 

Az általunk gyártott és forgalmazott lágyszövet-kompenzátorok egy és többrétegű kivitelben, tetszőleges átmérővel és formában, gáz halmazállapotú és ömlesztett anyagok számára egyaránt alkalmas a normál környezeti viszonyoktól egészen a magas hőmérsékleti tartományokig.

 

 

Kép 001Kép 005.jpg

 

 

Kép 006.jpg

 

SZŰRŐPAPLANOK

 

beolvasás0001

 

 
 

Szűrőpaplanok, lapszűrők, festékleválasztó anyagok forgalmazása tekercsben, vagy egyedi méretre szabva. Légtechnikai berendezésekben alkalmazható a levegő középszűrésére. Pl.: gyártócsarnokok, laborok, konfe-renciatermek, szállodák, irodák, festőkabinok intézmények klímaberendezéseiben

 

 

 

 

 

 

SILÓTARTÁLYOK

            Az ömlesztett áruk gazdaságos raktározásának legtöbb előnyét magában foglalja, segítségével hely, idő és pénz takarítható meg. Maximális rugalmassággal alakítható a felhasználói igényekhez: méretében, emelési módjában, töltési és ürítési lehetőségeiben hozzáilleszthető a vevő rendelkezésére álló berendezésekhez, a bele kerülő anyaghoz és a raktározási módhoz.

 

P1010914.JPG

 

 

TÖLTŐCSÖVEK

Üzemünkben továbbra is gyártunk vagon- és tankautó töltő zsákokat (PVC, szilikon, teflon stb. anyagból), melyek kiválóan alkalmasak portermékek silóból történő kiválasztására. Igényeknek megfelelően készülhetnek normál vagy acélkarika merevítéssel is.

 

kép 016

 

Alkatrészgyártó részlegünk gyártási tevékenységét megfelelő infrastruktúrával ellátott, daruzott telephelyen végzi tevékenységét.
Korszerű, általános és speciális rendeltetésű CNC vezérlésű gépekkel széles mérettartományban különféle anyagok (nemesacél, korrózió,- sav,- hőállóacélok, alumínium) feldolgozásával, ill. alkatrész gyártással foglalkozik.
Alkatrészgyártó részlegünk által nyújtott szolgáltatások, alkalmazott technológiák:

 

Plazmavágás

 

2000x6000 mm méretű asztalon CNC finomsugaras plazmavágó géppel. max. 70 mm vastagságig (lángvágó vejjel 200 mm vastagságig) Anyagminőségek: szénacél (S235, S355), saválló, hőálló, Duplex, alumínium stb. anyagok.

 

 

 

Élhajlítás

 

CNC élhajlító gépünkkel 6 mm lemezvastagságig max. 6000 mm hosszban hajlítjuk a lemezeket a kívánt rádiuszban.

 

 

Hegesztés

Szerkezeti acélok, magas szilárdságú ill. növelt folyáshatárú, sav-és korróziálló, duplex acélok, alumínium hegesztése.